fredag 17. april 2009

Blomster i håret

På veg til byen...
........ Hvorfor ikke ta litt bilder? Merker jeg har veldig lyst på et bedre kamera.

Jeg innrømmer det. Jeg er en tyv. Jeg stjal blomster fra et japansk kirsebærtre i Alexandraparken i dag. Innrømmer dog at det var verdt det. Jeg følte meg nemlig fin resten av dagen, samme hvor mye Benjamin gulpet på meg (det er da altså mitt lille søte tantebarn).
Og ja, jeg var på ICA MAXI i dag. Det skjer svært sjeldent, av flere grunner egentlig, men i dag skulle jeg kjøpe kleshengere som jeg visste de hadde der. Skapet har blitt så fullt at jeg må henge opp stadig flere plagg....
Nå burde jeg egentlig sove, siden jeg må stå opp relativt tidlig i morgen, med jeg fant ut at jeg var sulten. Til min store lettelse hadde jeg kjøpt noe nytt og rart på ICA MAXI. Havregrøt på boks. Det er bare å fylle opp med varmt vann og vips, så er den ferdig. Ergo, jeg slapp å gå opp for å lage mat og trenger da ikke gå til seng sulten. (det har jeg gjort de to siste dagene, jeg glemmer å spise, og når jeg kommer på det gidder jeg ikke lage mat). Havregrøten er faktisk ikke så verst. Den er med blåbærsmak. Pluss, veldig viktig moment, at jeg ikke trengte å gå mer enn 16 skritt totalt for å nyte den. Livet er herlig.
Nå føler jeg at jeg må prøve å rettferdiggjøre min latskap: jeg går opp og ned trappa 147 ganger i løpet av en dag. Og mamma og pappa klager når de må gå den 2 ganger.6 kommentarer:

Marita sa...

værsegod for tipset og bilde ja...

Marthe sa...

kossn tips?

Therese sa...

Lenge leve latskapen ;) 16 skritt.. hehe =D

Marita sa...

havre grautn

Marthe sa...

jo, takk for den Marita=)

marita sa...

værsigo