tirsdag 28. april 2009

Endelig!

I dag har jeg endelig kjøpt meg nye ladder til PCn min. Eller jeg fikk den riktignok av pappa. Jeg liker pappa. Jeg har hatt litt problemer med ladderen min i det siste nemmelig (understatement of the year). Det tar på å drasse den fram og tilbake på skolen. Så ledningen har på en måte løsnet litt. Jeg må sitte å dulle me ladderen en time før den vill ladde (det var kanskje litt overdrevet...) og det er ganske irriterende. Men nå har jeg altså fått ny. Lykke.


I dag har det også vært åpent hus her etter KRIK- trening. Det var veldig koseli. Siden jeg hade fri fra skolen i dag bakte jeg kardemummeboller igjen. De ble vellykket denne gangen også. Det var altså ikke bare flax sist gang. Jeg fikk skryt. Det er koselig å få skryt av og til.

1 kommentar:

Utkledd sa...

Hei!
Angående butikker i Trondheim ... Nå skal jeg være ærlig å si at min ultimate favoritt innen både stoff og ferdige klær er Fretex i Fjordgata. Skal du dit i helgen, ser du meg sikkert, haha.
Ellers bør du sjekke ut Stas vintage i nærheten av Solsiden =) Snadder! Det har også kommet en ny vintagebutikk ved siden av Olavshallen. Har ikke sett innom, men tror den er bra =)