tirsdag 10. mars 2009

En fin tirsdag


I dag har rett å slett vor en veldi fin dag. Den starta riktignok med at i å Ingeborg tok feil av bussruta å kom en smule (eller et lite brød) forseint på skolen, men jaja... i dag skulle i bare ha studiedag på skolen å Ingeborg gikk bare glipp av litt oppvarming;)


Når vi va ferdi på skolen møtte i Ingrid å Ingeborg, da oppdaga i fort at Ingeborg va i et.. ka man ska kalle d; "berg- å- dal- bane- humør". Først kom ho trampende mot me mot me å forlangte å låne mobilen min (ho har mista sin) å så overfalle ho me plutseli, å d e virkelig ikke likt Ingeborg! Va egentli ganske kosli :p


Den skjønne Ingrid Helene ville selfølgelig "pose" litt for me. I dag har i, om du ikke skjønte d, hatt d litt arti med kameraet. Ingrid e så søt ho asså. D e MANGE fleire bilda, men i tror ikke i ska satse på å legge ut alle.
I å Ingrid gikk opp på hybelen å drakk te, såg Friends å dubba av litt.
Seriøst, den episoden der Ross "spille" på keyboard. HAHA! Tror vi spolte tebake tre ganga... Ingrid sovna litt etterpå da. (neida Ingrid, i ska ikkje legge ut d bilde)
Middag på Sub Urban:
I dag va d taco som sto på menyen på Sub Urban... Veldig godt...
For dem som ikke veit d, så e d "Hybelmiddag" på Sub Urban hver tirsdag å torsdag fra 16.00 til 17.00. 50 kr å du kan spise så masse du vill!
Men uansett.. D i ville si har litt me d <--bilde der.
Ka e d me at gutta absolutt ska stape tacolefsa så full at halvparten dett ut? Talerken til venstre e Sondre sin + rote på bordet å talerken til høyre e ingrid sin, å nei, ho har ikke slikka av restan...
En ting til som nesten bare må være me. Sanheten e at Ingeborg blei skuffa over at i ikke hadde skreve om d, men d va ganske arti. Ingebog blanda saft. Det smakte meir som vatn me konditorfarge, altså rosa vatn!
Pollen =
LYKKE!
I finn me sjøl i den situasjonen at i e frykteli lei av den mørke vinteren. Har bare lyst på sol og sommer. Alt bli så masse lettere å alle bekymringa bli så masse meir ubetydeli!
Pollen e riktignok et herk for enhver stakkar sjel som e allergisk - føle me dokker - MEN d e å et vårtegn. Vårtegn vill vi ha, hvertfall i! Så kjære Pollen, du e velkommen=)
I veit ikke kossn i ska få bort d åpenromme som kjem no.. Sorry...


2 kommentarer:

Benedicte sa...

i like måten du fortell om hverdagen din på:) søte bilde og søt tekst:)

MartheG sa...

e d egentli positivt? :s hehe