onsdag 11. mars 2009

Forelska i sko

I dag kikka i oppi ei av dem eskan som står i boden vår. D e alltid like arti å gå på "oppdagelsesferd" i boden. I den eska i opna låg d en skatt. Et par nydelige barnesko. Kvite med rosa blomster på. I bare måtte smile, dem va så søte. I la på sprang opp trappa mens i ropte på mamma. - mamma, si at detta e mine sko! Til min store glede, va dem nettop d. I vill ha ei datter! I vill at dattera mi ska bruke dem skoa, ingen planer enda asså, ta d roli.
I den eska skoa låg i, låg d forresten masse anna babyting. Mamma har faktisk ikke kasta ALT. Takk Gud for d.. Viss d e muli å bli forelska i et par sko; har i herved blitt d!

Dessa skoa låg å i den eska. Dem e å frykteli søte. I har to søstre som e fra Korea å detta e bunadskoa til den koreanske bunaden dem hadde når dem va små.


6 kommentarer:

Benedicte sa...

så nydelig!
vi får alltid inn så skjønne barnesko, i spør sjefen min om det e vits at i kjøpe dem no sia det e nåkkå av det nydeligste i ser, vil ikkje at dei ska bli utsolgt:P
men har sir at det berre kjem finare og finare babysko, så da får i heller vente og kjøpe når det bli akutualt:O (om ei laaaaaaaaang stud!!!)

MartheG sa...

haha! i vill sjå d i kvit kjole å høre to "ja" før d skjer ja=)

Benedicte sa...

i he hinta og ymta og blunka men ingen reultat t no! hahaha, neida, alt t sin tid!

Men en dag, en dag:)

*drømme*

MartheG sa...

haha! Tror ikke du treng å hinte meir... for i tror han har veldi lyst han å:p men ja, alt til sin tid veit du... plutseli!

Benedicte sa...

mhm! sånn plutselig plutseli bli det:)
i burde begynne slankekuren mæ æn gong om i ska ha sjangs t å få på me æn brudekjole i bli fornøyd mæ om nåkken år:P

du ska møte en kjekkas på folkehøgskule du e plana eller?;)

Marthe sa...

du greie ikke å begynne på nokka slankekur! *browniesmonster* :p å d jør jo ikke nokka heller, for du treng d jo ikke på nokken måte!