søndag 15. mars 2009

Favoritting


Dette er altså mine favoritting:

1- Lommebøker, de har jeg ca 23 stykker av. kjøper de viss jeg finner en jeg liker veldig godt, noen lager jeg også, og jeg liker å kjøpe lommebøker når jeg er i utlandet. Begge de på bildet er fra USA.

2- Vesker, her blir tallet litt usikkert, men ca. 31 (det er bare veskene, har jo en del sekker rundt om kring også) Vesker er liksom en av detaljene ved et antrekk... Liker vesker... På bildet er det en fra Fretex (grå), en fra Spania (blomstret) og en fra Kenya (eller Sudan)

3- Skjerf, dette er et veldig usikkert tall, men ca. 33. Disse er også en av detaljene ved et antrekk. Et skjerf kan få et ellers kjedelig antrekk til å bli mye mindre kjedelig. Skjerfene på bildet er to skjerf jeg er veldig glad i. Det blå fra Fretex og det oransje fra London.

4- Sko, her spørs det litt på hvordan du teller, men jeg har sånn ca… mellom 30 og 40 par… orker ikke telle en gang til, må liksom gå rundt i hele huset…. Etter to uker i spania hadde jeg anskafet meg 7 par sko og etter tre uker i USA hadde jeg 6 (overasket over det lave tallet) par i kofferten. Joggeskoene på bildet er ett av de fra Spania og de andre kjøpte jeg for en veldig billig penge på Bianco, tror jeg.

5- Knapper, de har jeg ikke telt. Jeg elsker knapper. Forskjellige størrelser, former og farger. Knapper kjøper jeg også gjerne når jeg er ute å reiser. Gamle, brukte og nye.

6- Gammelt stoff. Alltid like gøy å finne gamle stoff og bare ha de liggende. Finner alltids noe å bruke dem til, og da har du plutselig noe ingen andre har.

6 kommentarer:

Benedicte sa...

jeg liker samlingen din, og vi liker masse av det samme:)

lommebøker har jeg også mange av, men ikke like mange som du! og skjerf og vesker florerer det av, føler med deg:)

Marthe sa...

Jepp=) viktig å ha favoritta;)

Marita sa...

du e min favorittting:D

Paul sa...

hehe.. du har en gøyal samlemani.. :P Tror nok ikke jeg kan konkurrere med deg i antall på noen av tingene. Eneste jeg kan skryte av, er et stort nøkkelklipe.. :P eller.. jeg har jo faktisk en del bo-plasser da! Det kan jeg skryte av! Pr. dags dato veksler jeg mellom 8 :) (mye egentlig på grunn av at jeg ikke har noen venner hjemme, og må derfor reise rundt å være innpåsliten i mange forskjellige gjenger... Liker særlig å komme inn i nye gjenger å spille trommer og ellers ta meg til rette ;) )

Marthe sa...

ta d t rette ja? haha! har du tenkt på kor fort vi egentli blei kjen Paul? litt innteressant faktisk....

Paul sa...

la oss leve
for hverandre
å ta vare på, de ting vi har!
La oss leve
for hverandre!
Livet selv, kan gi de rette svar!