fredag 13. mars 2009

Moldefolk er kjedelige

I dag, på bussen hjem fra skolen fant jeg ut at moldefolk er temmelig kjedlige. Det visste jeg jo for så vidt fra før, men nå tok jeg et par bilder som bevis....


Er det bare meg, eller ser disse rekkehusene ganske kjedelige ut? Som dere ser er det fire rekkehus, dvs det er fire forskjellige personer/ familier som bor der. Hvorfor i alle dager er alle fire husene samme farge? Det hadde jo vært så mye morsommere hvis hvert hus hadde sin egen farge. Tipper husene er misunnelige på alle husene rundt.

- Bare fordi vi henger sammen, betyr ikke det at vi må ha samme farge.

De kunne jo blitt en fin Tv2- reklame. Blå, gul, grønn og rød... men neida, de må stå der hvite og kjedelige.


Her er nok et bevis, bare at her er det enda flere misunnelige. Sjalusidramaet tar bare helt av!

7 kommentarer:

Benedicte sa...

hahah! du e en fargeklatt du;)

Marthe sa...

jo, takk d samme du! TUSEN TAKK for headeran=D Du e så søt du!

Eline sa...

har du sett stavanger?
så koselig kunne d sikkert vært i molde og hvis folk i molde ikkje va så opptatt av å ikkje skille se ut. ska vi dra på maletokt, kanskje?! :)

Marthe sa...

haha! ja, du d hadde vore utroli arti! ;) tror kanskje vi hadde havna i litt trøbbel da :s

Paul sa...

Jeg skal revolusjonerende nok, ta moldefolks parti i denne saken! Jeg har kommet fram til at det ikke er dagens generasjon moldensere som har skyld i at de er kjedelige, trauste, vanskelig å bli kjent med, redd for fremmede, misunnelig på byene rundt seg, osv... Det stakkars folket er jo bare et produkt av historien! Når byen er grunnlagt av en folkegruppering hvor det å skille seg ut er på grensa til borgerkrig, er det jo klart at det fortsetter slik i en del generasjoner framover! Jeg har dyp sympati med dere moldensere, og er glad for at de i det hele tatt har kommet så lagt som de har! Stå på videre!

Marthe sa...

haha Paul. I veit ikke i... kunne slengt en del tebake, men sia i ikke kjenne me igjen i "moldenseran" du beskriv, så føle i me ikke så truffe å velge derfor å la være.

Må faktisk si me litt eni i litt av d du si, men d du si har jo ingenting me farga på hus å gjør....

men ja, Molde e en LITEN by som ikke heilt veit kossn dem ska takle at d kjem folk fra nadre dela av landet/verden flyttende. D bli rett å slett litt for vanskelig å tenke på andre enn se sjøl...

Paul sa...

moldensers, moldensers, moldensers are O.K!