torsdag 26. mars 2009

Nyhamna here I come!

I dag var vi på ekskursjon med Geofag-klassen. Nyhamna, Ormen lange.... Det var veldig gøy og spennenede. Flammen ble tent for oss. Eller? Det var også veldig gøy. Å se en så stor og heftig flamme.
Før vi fikk lov til å gå inn i bussen som skulle kjøre oss rundt på anlegge, måtte vi ha på oss en synlig bekledning. Tror det hadde noe å gjøre med brannsikkerthet, de fine oransje dressene skjermet visstnok mot brann/varme. Med et slikt antrekk føler man seg virkelig sexy. Spesiell siden dressen var 10 cm for lang og 30 cm for bred og skoene altfor store. Det eneste som passet var egentlig hjelmen. Hjelmen var fryktelig tung, hode datt liksom til en side hele tiden.
Nyhamna fikk også lunsj.... Jeg skjønner ikke hvorfor de som jobber der ute ikke er smellfeite hele gjengen. Med en sånn lunsj hver dag liksom. Minkjære venn som jobber der, uttalte at han heller ikke helt skjønner det. Et mysterium!
Alt i alt en givende og spennende dag. Selvføgelig strålte solen.
Andrea og jeg

2 kommentarer:

Paul sa...

Larsn fikk faktisk en DVD om ormen lange fra jobb for litt siden.. har ikke sett den selv, men den var visst interessant!

Marthe sa...

den tror i du burde sjå.... d e veldi interessant=)